HOUKUTUS

Houkutus on 1700-1800 luvuille sijoittunut steampunk -tyylinen roolipeli, joka painottuu ihmissuhde draamoihin ja kaikenlaiseen fantasiaan!
 
PääsivuPääsivu  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Ceonradin ilmasto ja luonto

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Nokkonen
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
avatar

Viestien lukumäärä : 23
Join date : 10.01.2018

ViestiAihe: Ceonradin ilmasto ja luonto   Su Tammi 14, 2018 4:55 pm

Ceonradin ilmastoCeonradissa ilmasto on tosi leuto ja mieluinen. Talvet ovat kylmimmillään 4 celsius astetta, mutta vettä ja räntää sataa rutkasti. Syksyllä ja talvella sataa kaikista eniten vettä tai räntää. Aurinko paistaa vain aamupäivästä iltapäivään vuorokaudessa.
Kesät ovat lämpimimmillään 21 celsius astetta ja vähäsateisia. Keväällä ja kesällä sataa kaikista vähiten ja aurinko paistaa melki ympäri vuorokauden.Ceonradin luontoCeonradin maa on kallioperäistä ja kosteaa. Metsissä kasvaa lehtipuita ja kuusipuita. Metsissä kasvaa myös puolukkaa, mustikkaa ja sudenmarjaa.

Luonnossa eläviä riistaeläimiä ovat; kauriit, rusakot, villisiat, fasaanit, peltopyyt.

Luonnossa eläviä petoeläimiä ovat; ilvekset, minkit.

Luonnossa eläviä kaloja ja matelijoita; kyykäärme, rantakäärme, rupisammakko, lohi, ahven, turska.

Luonnosta löytyviä hyödyllisiä yrttejä ovat;


Nokkonen: Kuivatettuna voidaan käyttää parantavissa liemissä tai teessä. Löytyy sekametsistä.

Kanerva: Kuivatettuna voidaan tehdä olutta tai rohdosta, joka lisää virtsaneritystä. Löytyy sekametsistä.

Tähkälaventeli: Kuivatettuna ja veteen sekoitettuna voidaan käyttää hajusteena esimerkiksi kylvyssä ja teessä. Löytyy peltoaukealta ja sekametsien reunoilta.

Minttu: Kuivatettuna voidaan käyttää mausteena ja tuoksuna. Kuivatettuna ja veteen sekoitettuna sillä voidaan parantaa erilaisia pahoja vatsatauteja.

Rohtokoisia: Kuivatettuna ja veteen sekoitettuna sillä voidaan parantaa erilaisista rohkoista. Se alentaa kuumetta ja kohottaa mielentilaa. Löytyy vain ikimetsästä.

Salviat: Kuivatettuna ja jauheeksi jauhettuna voidaan käyttää päihteenä. Vaikutukset ovat harhojen näkeminen ja kuuleminen noin muutaman tunnin ajan. Löytyy vain sekametsistä vuorten juurelta.

Hullukaali: Koko kasvi on myrkyllinen ja se aiheuttaa voimakkaita näkö- ja kuuloharhoja jopa muutamaksi vuorokaudeksi. Pahimmassa tapauksessa hullukaalin myrkky voi jättää vakavia psyykkisiä oireita myrkytetylle. Löytyy vain syvältä ikimetsästä varjoisalta alueelta.

Idänsinililja: Kasvin sisäinen neste on myrkyllistä ja muutama teelusikka myrkkyä tappaa aikuisen ihmisen hitaasti muutaman viikon sisällä. Vastalääkkeenä voidaan tarjota nokkosesta, mustikasta ja korvavahverosta tehtyä tahnaa, mutta vain yksi kolmasosaa potilaista paranee. Löytyy vain etelävuorilta korkealta.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://houkutus.palstani.com
 
Ceonradin ilmasto ja luonto
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
HOUKUTUS :: Ohjeistus :: Ceonrad-
Siirry: