Jaa
Siirry alas
avatar
Nokkonen
Ylläpito
Ylläpito
Viestien lukumäärä : 58
Join date : 10.01.2018
http://houkutus.palstani.com

Magia ja maagisuvut

lähetetty Su Tammi 14, 2018 6:46 pm
Houkutuksessa esiintyy hahmoilla magiaa

Magiassa käytetään omaa fyysistä energiaa. Hahmo ei siis voi käyttää magiaansa loputtomiin, joten jos hahmo käyttää kaikki energiansa magiaan, hän kuolee. Magiassakin on rajansa ja sen käytössä.

Magiaa on vaikea opiskella ja harjoitella, joten kukaan ei ole mestari syntyessään. Harjoitteluun ja opiskeluun saattaa mennä kauan ja siihen tarvitaan aina opettaja. Hahmot eivät siis voi opiskella ainakaan ensimmäiseksi magiaa yksin vaan jonkun on opetettava sitä.

Magialla ei luoda tyhjästä esim. ruokaa, esineitä tai herätetä kuolleita. Magialla pystytään puhumaan telepaattisesti (mielien välistä keskustelua), liikuttamaan levitaation ansiosta esineitä, käyttämään yhtä erikoistaitoa (esim. tuli, jää, maa, mielenhallinta), ja sillä voidaan erikoistua erilaisiin asioihin. Maagit pystyvät myös erottamaan maagit ja rahvaat toisistaan "aistimalla" toisen maagin fyysisen energian, jos ovat hyvin lähellä toista.


Hahmon suku

-Hahmosi voi olla suvultaan rahvas, tietämätön, maagi tai maagikko.
 
Rahvas: Tavallinen ihminen, joka ei taita koskaan magiaa.
 
Tietämätön: Tavallinen ihminen, joka on kuitenkin kykeneväinen oppimaan magiaa.

Maagi: Ei osaa magiaa tai osaa sitä hieman. On jonkun maagisuvun edustaja.

Maagikko: Erikoistunut suvunsa magiaan ja taittaa sitä hyvinkin pitkälle. Pystyy erottamaan rahvaat ja maagit toisistaan. Maagikko pystyy myös toimimaan jollekkin magian opettajana.


Maagisuvut

Plamondon: Pohjoisesta tullut maagisuku, joka on erikoistunut erilaisiin hyökkäyksiin jää elementillä. Pystyvät myös torjumaan muiden hyökkäyksiä, hyökkäämään ja samalla luomaan erilaisia asioita jäällä.

Voclain: Idästä tullut mielenhallitsijasuku, joka on erikoistunut menneisyyden ja tulevaisuuden näkemiseen, toisien hahmojen mielenhallintaan sekä osittain parantamiseen magialla.

Durant: Maa lementtiin erikoistunut suku, joka tulee etelästä. Maagit pystyvät luomaan erilaisia kasveja, muokkaamaan maata ja nostattamaan maasta kalliota sekä kasvattamaan pieniä taimia. Erikoistuvat usein myös erilaisiin yrtteihin ja niillä parantamiseen.

Xandir: Lännestä tullut maagisuku, joka erikoistuu tulen elementtiin. Pystyvät käyttämään tulta hyökkäykseen mainiosti ja pystyvät selviytymään kylmissä oloissa pitkäänkin. Tuli on kuitenkin elementtinä vaarallinen ja hallitsematon, joten suvun edustajilta odotetaan pitkäjänteisyyttä ja kärsivällisyyttä.

Ôrlgar: Tämä suku tulee kuivilta erämailta ja on varsin nuori suku. Suvun edustajat pystyvät luomaan kangastuksia ja sulautumaan maastoon lähes täydellisesti. Suvun erikoisuutena on, että he pystyvät myös vaihtamaan hetkeksi ihonvärinsä maaston mukaiseksi, mutta eivät pysty muuttamaan vaatteiden värejä ellei vaate ole valmistettu erämailta tuodusta kaislasta ja kamelinnahasta.

Kärmishun: Suvuista vanhin ja harvinaisin. Suvun edustajat pystyvät langettamaan kirouksia ihmisten, taidokkaimmat koko kansan ylle, mutta se vaatii hyvin vaikeaa ja kieroutunutta magiaa. Kirousten langettaminen on vaarallista ja se on vienyt monen suvun edustajan hengen...

Taktirgo: Suku on yleinen ja sen jäsenet on tunnettu tyypillisesti aggressiivisesta luonteesta tai elämäntavoistaan. Suku on erikoistunut sähkön elementtiin, joka on yksi vaativimmista elementeistä. Sen monimutkaisuuden ja voimakkuuden johdosta. Sähkön elementin taittamisessa on erilaisia tasoja ja moni on jäänyt perustasolle.

Mikäli selviää, että hahmosi on maagi, voit päättää mihin yllämainituista suvuista hahmosi kuuluu (eli mihin haluat hahmosi erikoistuvan), mutta toki uusia sukuja, elementtejä tai magiaerikoistumisia otetaan vastaan! Hahmo voi myös kuulua johonkin pienempään maagisukuun.


Miten saan hahmostani maagin?

Pelaamalla ja hankkimalla hahmollesi erilaisia suhteita! Kun hahmollasi on suhteita muihin, se alkaa itsekseen pyöriä juonessa mukana.

Hahmo voi myös vaihtaa sukunimensä maagisuvunsa nimeksi, mutta se ei ole pakollista.

Hahmon olisi myös hyvä omistaa muutama maagiystävä, jotta sillä voisi olla myös potentiaalinen opettaja.
Takaisin alkuun
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa