Jaa
Siirry alas
avatar
Nokkonen
Ylläpito
Ylläpito
Viestien lukumäärä : 58
Join date : 10.01.2018
http://houkutus.palstani.com

Hahmolomake

lähetetty La Tammi 13, 2018 6:40 pm
Tässä on hahmolomake. Nämä tiedot täytyy löytyä hahmon tiedoista!Perustiedot
Nimi: Hahmon etu- ja sukunimi
Ikä: Ilmoita tässä hahmosi ikä
Sukupuoli: Mies/Nainen
Asuinpaikka: Kirjoita tähän asuinpaikka, esim. pieni talo kaupungin reunalla
Suku: Uudet hahmot ovat joko rahvaita tai tietämättömiä
Maine: Kirjoita tähän hahmosi maine kaupungissa, jonka muut voivat tietää hahmostasi vaikka eivät olisi häntä ennen tavanneet. Esim. Adeleina tiedetään hänen putiikkinsa kautta hyvänä ja puheliaana myyjänä.

Suhteet
Tavattu: Listaa tähän muita hahmoja, joita hahmosi on tavannut
Ystävät:
Viholliset:

Ihastus:
Puoliso:
Jälkikasvu: Hankitaan vasta pelissä

Ulkonäkö
Kirjoita tähän osioon hahmosi ulkonäöstä. Kerro hahmosi pituus, kehonrakenne, ihonväri, kunto, kasvonpiirteet, hiukset jne. Kannattaa kuvailla mahdollisimman paljon hahmosi ulkonäköä, jolloin pelaajat tietävät millainen hahmosi on. Kirjoita vähintään 10 lausetta.

Pukeutuminen
Kuvaile hahmosi pukeutumista. Mitä sillä näkee usein päällä, millaisesta muodista hahmosi pitää? Vaatetyylin pitää kuitenkin pohjautua steampunk ja viktoriaaniseen -tyyliin, eli hahmot eivät varmasti kulje kaduilla mitkään adidaksen verkkarit päällä. Muista myös kertoa, jos hahmollasi on vaikka rautakäsiä tai -jalkoja steampunk -tyylisesti!

Luonne
Kuvaile tähän hahmosi luonnetta. Millainen hahmosi on, kun se törmää tuntemattomiin? Miten se käyttytyy eri tilanteissa? Onko hahmolla jotain sairauksia, jotka vaikuttavat sen luonteeseen? Kuvaile hahmosi luonnetta, mutta sen ei tarvitse olla pysyvä. Jokainen hahmo voi muuttua peleissä mihin suuntaan tahansa! Kirjoita vähintään 10 lausetta.

Menneisyys
Kerro tähän hahmosi menneisyydestä. Missä hän syntyi (Ceonrad, Sidian, jokin muu kaupunki/maa?), minkälainen perhe hänellä oli/on, miten hän joutui perheestään eroon/asuuko vielä perheensä kanssa, mitä hän koki menneisyydessään (lapsuus, nuoruus, jne) ja jos hahmosi on syntynyt kaupungin ulkopuolella, miksi hän juuri saapui kaupunkiin? Entä mitä hahmosi tekee nykyään kaupungissa? Kirjoita hahmosi menneisyys siihen kohtaan, mistä alat sillä pelaamaan! Muista, että ensimmäinen hahmosi voi olla syntynyt kaupungissa! Kirjoita vähintään 10 lausetta.

Muuta extraa!
Tämä ei ole pakollista, mutta voit lisätä näiden tietojen lisäksi hahmosi tietoihin vaikka mitä nippelitietoja! Esim. hahmollesi ääninäytteen vaikka youtubesta tai hahmollesi sopivaa musiikkia! Voit myös kertoa hahmosi tärkeimmät esineet tai erilaisia taitoja mitä hän osaa esim. yrttien tunnistaminen tai eläinten teurastaminen. Mikäli hahmolla on jotain mutaatioita, sairauksia, geenivirheitä (esim. albino) niin muista niistäkin mainita!
Takaisin alkuun
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa