Jaa
Siirry alas
avatar
Nokkonen
Ylläpito
Ylläpito
Viestien lukumäärä : 58
Join date : 10.01.2018
http://houkutus.palstani.com

Foorumin säännöt

lähetetty Ke Tammi 10, 2018 8:28 pm
Täältä löydät foorumin säännöt.

-Älä kiusaa, syrji tai loukkaa muita pelaajia, moderaattoreita tai ylläpitoa. Täällä kaikki ovat samanarvoisia ja peli pyritään pitämään kaikille mukava paikkana. Kiusaaminen, syrjintä ja loukkaus ovat vastoin sääntöjä, joten ylläpito toimii tapauksen mukaisesti. Foorumilla ei myöskään saa luoda "kuppikuntia", eli pelaat vain tiettyjen pelaajien kanssa.

-Älä jaa toisten henkilökohtaisia asioita tänne tai levittele muista juoruja.

-Älä spämmi turhaan.

-Älä väärinkäytä tai kopioi foorumin sisältöä ulkopuolisille.

-Älä kopioi tai väärinkäytä muiden pelaajien hahmoja tai toisten pelien hahmoja. Äläkä kopioi tai väärennä toisten tekemiä kuvia. Hahmoille tietoihin voi lisätä kuvia hahmosta, jotka sinä tai muut ovat tehneet, kunhan ne eivät ole netistä kopioituja tai toisten hahmojen kuvia.

-Älä mainosta muita roolipelejä foorumin puolella tai mainitse muita roolipelejä hyvässä tai pahassa mielessä. Houkutuksen mainostaminen on sallittua, mutta vain paikoissa, joissa saa mainostaa roolipelejä!

-Muista roolipeleistä puhuminen yritetään välttää. Toki voit mainita, minkälaisista roolipeleistää tykkäät esim. fantasiaroolipelit, mutta et saa mainita tai vihjata mihinkään tiettyyn toiseen roolipeliin hyvässä tai pahassa mielessä.

-Foorumilla käyttydytään asiallisesti ja muut pelaajat otetaan huomioon.
Takaisin alkuun
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa