Jaa
Siirry alas
avatar
Nokkonen
Ylläpito
Ylläpito
Viestien lukumäärä : 58
Join date : 10.01.2018
http://houkutus.palstani.com

Ceonradin kartta

lähetetty Su Tammi 14, 2018 3:51 pm

Tässä on Ceonradin kartta!
Ceonrad on kaunis kaupunki Sidian-nimisessä maassa, jota pohjoisessa ympäröi suuret metsät ja etelässä jylhät korkeat vuoret. Kaupungin ohi menee rautatie, joka alkaa kaivoksilta ja jatkuu aina kaupungin ulkopuolelle muihin Sidianin kaupunkeihin.

Kaupunki


-Rautatieasemalta lähtee kerran päivässä juna pohjoista kohti. Asema on siisti ja pieni. Rakennus on punainen puutalo ja sen sisällä on lipputiski sekä odotustila. Myös pieni ravintola on odotustilan yhteydessä, jossa tarjoillaan kahvia, teetä, pullaa ja kolmioleipiä!

-Kaupungin keskustassa asuu eniten väkeä. Kadut ovat ahtaita ja mukulakivisiä pääkatuja lukuunottamatta. Pääkadulla hevosvaunut, hiiliautot ja ihmiset mahtuvat kulkemaan vaivattomasti, mutta pienemmille kaduille mentäessä paikat alkavat käydä ahtaiksi! Katujen varrella on paljon pieniä putiikkeja, kauppoja, hotelleja, kirjastoja ja niitä kuuluisia kapakkoja. Kaupat ovat aina alimmassa kerroksessa kerrostaloissa, mutta muuten kerrostalojen huoneistot ovat kaikkien vuokrattavissa ja ostettavissa. Kaupungin keskustassa on suurimmat ja kalleimmat talot, keskustasta kauimpaisena olevat ovat pienimpiä ja halvempia. Kaupungin keskustasta pääsee maatiloille ja kartanoalueelle siltoja pitkin. Rautatieasemalle myös pääsee.

-Poltettu areena oli aikoinaan hieno ja jylhä rakennus, jonne moni varakas meni viettämään iltaansa. Areenalla näyteltiin, tansittiin ja joskus jopa rohkeimmat tappelivat areenalla muiden lyödessä kiivaasti vetoa voittajasta! Nykyään areena on vain tuhkainen raunio, jota ei ole kunnostettu lainkaan. Sen seiniä on vain palasia jäljellä ja entinen marmorilattia on halkeillut sieltä täältä ja on tomun ja tuhkan peitossa.

-Kartanot sijaitsevat erikseet kaupungin keskustasta ja maatiloista; ihan syystäkin. Moni rahvas varmasti tulisi kateelliseksi suurista ja upeista kartanoista puutarhoineen ja hevostalleineen. Alueen kartanot ovat kaikki vaaleahkon sävyisi, kolmekerroksisia kellareineen. Useammat kartanot ovat aidattu mustalla metalliaidalla, jonka portit ovat korkeat ja raskaat. Myös useampiin kartanoihin kuuluu takapihalle upea puutarha, jossa voi viettää rattoisaa iltaa istuskellen kukkien keskellä. Myös moniin kartanoihin kuuluu oma hevostalli, jossa on kartanon omistajan hevoset ja pieni asuintila hevosten hoitajille. Kuitenkin kartanoalueella kadut ovat siistejä ja leveitä. Kartanoalueelle pääsee kaupungin keskustasta ylittämällä joen siltaa pitkin, mutta maatiloille ei ole jokea ylittävää siltaa.

-Maatilat sijaitsevat kauempana kaupungin keskustasta. Siellä mukulakiviset kadut vaihtuvat hiekkateiksi ja asutus on harvempaa. Maatiloilla on vanhoja puisia taloja, joihin jokaiseen kuuluu lisäksi muutamia torppia ja heinälato. Joissain on myös hevostalleja, navettoja tai sikaloita. Maatiloiden keskellä on myös laajoja peltoja siellä täällä ja nähtävyydet ovat tosi kauniit ja maanläheiset. Maatiloille pääsee vain kaupungin keskustan kautta.

Kaupungin ulkopuolella


-Peltoaukea on laaja aukea, jossa viljellään erilaisia viljeluskasveja, kuten ohraa, kauraa, ruista ja venhää. Aukealla kulkee kapea hiekkatie, mutta kesäisin paikka on täydellinen pitkälle pyöräilyreissulle!

-Sekametsät ovat riistarikkaita metsiä, joissa kasvaa kuusia, mäntyjä, koivuja ja pajuja. Maaperä on kallioista, jonka päällä kasvaa sammalia. Metsistä voi myös löytää todella paljon hyödyllisiä yrttejä ja sieniä!

-Etelävuoret ovat etelässä olevia korkeita vuoria, joidenka huipulle kukaan ei ole tietävästi ikinä kiivennyt. Vuoret ovat vaikeakulkuisia ja niissä on syviäkin rotkoja. Sen vuoksi vuoret ovat vaarallinen paikka ihmiselle!

-Kaivokset sijaitsevat etelävuorten juuressa. Siellä louhitaan eri metalleja, kuparia ja malmia. Tunneliverkostoissa on tukalan kuuma ja hiostavat työolosuhteet, joten kuka tahansa ei voi mennä sinne!

-Ikimetsä on vanhaa ja tiheää metsää, melki samanlainen kuin sekametsät. Se on kuitenkin tiheään kasvanut, synkkä ja sinne on helppo eksyä.
Takaisin alkuun
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa